Ove, Hedvig

Ove (f 1918)

Ove overtog forældrenes hus i Sømarken,  da de flyttede til Nexø.  

Han blev gift med Judith. Judith blev født 31 maj 1933 og døde 27 juni 2019.  Hun boede  i huset i Bakkana,  på Gedebakkevej, til hun døde.   

De har sønnen, Flemming, f 28 maj 1964.  Flemming har været gift med Marianne Jensen.    De har børnene:

Ronny Jensen  f 18 august 1988.   Ronny har en datter:  Elise, f 11 april 2014  

Nicky Jensen  f 4 april 1990

Lilians billede af huset på Gedebakkevej.  Foran huset en store køkkenhave og en lille mark. Hvis billedet forstørres, dukker der en hest og et par køer op!   Billedet er taget fra syd,  altså fra havsiden.  

Judith forærede Lilian et flot billede af mine bedsteforældres hus på Gedebakkevej. Foran huset en stor køkkenhave og en lille mark. Hvis billedet forstørres, dukker der en hest og et par køer op. Billedet er taget fra syd, altså fra havsiden.
Anna er kommet fra Kolding og besøger bror Ove og Judith i Bakkana.
Judith. Efter Oves død boede Judith alene i huset. Hun døde 2019.

Hedvig (f 1924)

Hedvig, den yngste,  gift med Henry der var noget ældre,  boede mange år ved Skørrebro mellem Aakirkeby og Almindingen.   Senere flyttede de til Aarsdale.  I den nordlige del af byen, lige ned til klipperne og havudsigt.   Det var ikke langt fra min mor og far.  Vi besøgte dem ofte.  Henry dyrkede de dejligste kartofler og gav os ofte en pose med.  Hedvig var et livsglad menneske med stor omsorg for Henry.  Når vi havde drukket kaffe,  serverede hun et glas portvin,  satte sig,  tændte sig en cigaret,  og så sagde hun: "Har vi det ikke hyggeligt!"  Og det havde vi.  Vi tænker med stor glæde på dem,  når vi kommer forbi huset i Aarsdale.   

Til sin 75 års fødselsdag havde min far sin søster Hedvig til bords.
Judith, Ove, min far, Anna, Hedvig, Henry på stranden i Vestre Sømark, også kaldet Bakkana.