Far og mor efter 1964

De sidste år i Rønne 1964 - 1975

Bodil havde opgivet gymnasiet og var flyttet til København.  Jeg havde læst tysk og russisk på uni, været ude i Europa opg var endt på Jonstrup Seminarium,  hvor skæbnen ventede på mig d. 13. april 1964. Det var den dag jeg blev jeg kæreste med Annette.  (Udvalgte detaljer om min færden fra 1962 til 13. april 1964 kan læses andetsteds på hjemmesiden) 

Far og mor var alene på Svanekevej 1 b.  De arbejdede stadigvæk. Far på Østre skole og mor på Privatskolen.   De gjorde sig bekymringer om Bodil,  men var stadig fortrøstningfsfulde.  Nedenunder er et brev far fra vinteren 1964 - 65.   Det beretter om stort og småt. 

Fars sidste år i skolen

iiiipopioiipi

Lille Niels ønsker far og mor en god sommer. Lilleniels var ofte med på ferie til Bornholm.
Lille Niels og far på Bakkevænget. Spiller de skak eller kugler?

Efter vi havde mistet Bodil,  havde far og mor det selvfølgelig svært.  De gav ikke hinanden mulighed for at bearbejde sorgen.  De havde sævrft ved at snakke om Bodil.   Mor fortsatte sit arbejde på skolen og tog sig af hjemmet.    Far tog sygeorlov og kom på  rekreation på Lærerforeningens ejendom, Sixtus,  der er smukt beliggende ved Fænøsund tæt på Middelfart.  Det hjalp på humøret.  Derefter var han  en måneds tid hos os i Særslev.  Det nød han, lærte egnen at kende, legede med børnene,  dvs Lotte og ikke mindst Lille Niels (Billund), der var 7 - 8 år.  De gik ture og hyggede sig vældigt.  

Far charmerer en af damerne på rekreationshjemmet
Østre skoles Årbog giver far helt fortjent disse roser.