Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Peter Hjorth Lassen , d. 02-02-2014
Hej, rigtig spændende samling. Lisbeth sendte mig artiklen om Markus, og nu fandt jeg din hjemmeside. Rigtigt imponerende.
E-mail:
Skrevet af Marianne jensen, d. 09-01-2014
hej har været sjov læsning, da det jo er fam., har været gift med Judith og Ove's søn Flemming, som jeg har 2 sønner med. har spurgt Judith om hun evt har billeder af dem som du mangler og ja dette har hun, Judith bor stadig i huset i bakkana og hun blev 80 år sidst i maj
E-mail:
Skrevet af Anne-Sophie Kofoed Rasmussen, d. 06-10-2013
Hej
Jeg faldt tilfældigvis over denne side, her til aften da jeg med nogle venner kom til at tale om hvorvidt vi nogensinde havde googlet vores forældre.
Ved min første søgning Blev jeg henvist til din side om Engegaard hvor min mormor, Vera Kofoed Enevoldsen er født. Jeg er datter af Charlotte Kofoed Enevoldsen (nu rasmussen)
Det er meget spændende at læse om slægten, da det aldrig er noget, jeg har beskæftiget mig med tidligere.
Jeg blev dog opmærksom på, at det billede du har lagt på til allersidst, ikke forestiller Agnete f. 1918, som du skriver.
Dbh. Anne-Sophie
E-mail:
Skrevet af Christel Clausen, d. 16-07-2013
Hej har lige siddet og set på din side om mit balka også mit balka da min morfar købte nogle grunde på midtvej der hvor huset os nok tidsfordrivs rodelyst og balka cottage ligger, jeg har boet der hver eneste sommer, og som voksen i balka cottage efter min moster og onkel lukkede deres gartnerbutik og flyttede til Gudhjem. Jean og petra nordahn var min morfar og mormor, og han købte grundene i 1942 senere byggede han sammen med svigersønnen Mogens Bjerregaard 5 huse mere nemlig roden,toppen, grenen, stammen og kvisten. Jeg kender mosen ud og ind legede der som barn også nede på poetry farm hos hønse West, og er efter 35 År flyttet hjem til mit balka fra helsingør.
E-mail:
Skrevet af Erik Johansen, d. 20-05-2013
Fin side du har, jeg er også gammel Pederskerbo, og har en hjemmeside om Pedersker, hvor jeg samler gamle billeder fra sognet-- glæder mig til om du får billeder fra Pedersker engang i dit fotoalbum-- der er flere FB sider fra pedersker -Jeg har lagt din link adresse ind på denne side https://www.facebook.com/groups/24077114468/
E-mail:
Skrevet af Jane Poulsen, d. 18-02-2013
En fantastisk hjemmeside at fordybe sig i. Jeg er selv født i Østre Sømarken. Mine forældre "tjente" på Store Loftsgård i Pedersker. Mine forældre var Gunnar og Grethe Poulsen. Jeg har selv lavet noget slægtsforskning på min fars side :-)
E-mail:
Skrevet af Else lohmann f. Olsen, d. 12-02-2013
Dette er sjov læsning, jeg kender jo så mange af de steder og navne, som jeg ikke har skænket en tanke i mange år.Jeg er født i vestermarie og flyttet fra øen i 1954.
E-mail:
Skrevet af Irene, d. 08-02-2013
og jeg fortsætter....
Havde jeg læst det hele, kunne jeg jo have set, hvilken Engegaard der var snak om. Jeg ved godt, hvem Dagmar og hendes søn var.
Jeg siger ikke kender, men bor i området, så jeg husker dem af omtale
Skrevet af Irene, d. 08-02-2013
Jeg kender jer ikke.
Men dejlgt at nogen har tiden og kræfter til dette arbejde...
E-mail:
Skrevet af Ann Landschoff Nielsen, d. 18-01-2013
Hej! Hvor sjovt, at falde over din hjemmeside hvor man også selv er blevet nævnt :) og utrolig spændende at læse om nogle af mine egne forfædre. Virkelig spændende. Tak
E-mail:
Skrevet af John Halqvist , d. 01-09-2012
Det er da en interessant side ! Jeg selv er fra Rønne hvor jeg flyttede fra i 1975, og har boet "over" lige siden. Da jeg læste om provst Levy Blang på denne web side, så jeg ham lyslevende for mig ! Han kom i mit barndomshjem i Stettestræde, hvor jeg husker hans store buskede øjenbryn og mørke stemme. OG "Den Gule" - jamen dér levede jeg jo helle sommeren med mine fætre Lundt. Flot initiativ denne side.Tak
E-mail:
Skrevet af Freddie, d. 11-07-2012
Tænker tillbage på min bornholmske barndom Østermarie for snart 60 år, hvor jeg som bæl altid fik at vide, at jeg var en KLÆVA, Ved at søge på netop dette ord oprindelige betydning, fandt jeg din side. Tak for det!
E-mail:
Skrevet af Lars, d. 21-01-2012
Hej far. Det er en rigtig fin side! Sjovt at læse om Bes. Et skønt foto fra det gamle hus.
Skrevet af Lotte kofoed Larsen, d. 20-01-2012
Hej far ! Det var da en helt fantasktisk og rørende hjemmeside...KH Lotte